Το 2021, o Όμιλος διεύρυνε το δίκτυό του με το άνοιγμα 27 νέων καταστημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό

Η ανάκαμψη της οικονομίας, η περιορισμένη επίδραση της πανδημίας και η άνοδος της κίνησης των αεροδρομίων, σε σχέση με το 2020, ήταν οι κύριες αιτίες στη βελτίωση των αποτελεσμάτων του Γρηγόρη, σε εταιρικό και ομιλικό επίπεδο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση Ο Κύκλος Εργασιών στον όμιλο “Γρηγόρης” διαμορφώθηκε σε € 54,4 εκ. (έναντι € 42,6 εκ. το 2020) και το αποτέλεσμα προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA), παρουσίασε αύξηση κατά 32,2%.

Η θυγατρική Εταιρία Air Canteen, με δραστηριότητα στις κλειστές αγορές των αεροδρομίων, ανέκαμψε πλήρως επιτυγχάνοντας διπλασιασμό του κύκλου εργασιών της και ιδιαίτερα σημαντική αύξηση στη λειτουργική κερδοφορία της.Στη διάρκεια του 2021, o Όμιλος διεύρυνε περαιτέρω το δίκτυό του, με το άνοιγμα και τη λειτουργία 27 νέων καταστημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ισχυρή παρέμεινε η κεφαλαιακή διάρθρωση του Ομίλου, με το δείκτη των Ιδίων Κεφαλαίων προς το σύνολο Παθητικού να ανέρχεται σε 38,4%.

Σε αυτό το αναπτυξιακό πλαίσιο, o Όμιλος και η Εταιρία στην παρούσα χρήση, απασχόλησαν κατά μέσο όρο 340 και 129 εργαζομένους αντίστοιχα. Ο Όμιλος, μέσω του δικτύου των καταστημάτων του, απασχολεί πάνω από 2.000 υπαλλήλους, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο θέσεις εργασίας στην Ελληνική Οικονομία.

Ταυτόχρονα, ο Όμιλος Γρηγόρης, το 2021 υλοποίησε μία σειρά δράσεων, μεγιστοποιώντας την προσφορά του σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Σημαντικές πρωτοβουλίες του αποτέλεσαν η μείωση της σπατάλης τροφίμων, η υποστήριξη τοπικών κοινωνιών, η στήριξη του Ειδικού Κέντρου Κράτησης Νέων στην Αυλώνα (ΕΚΚΝΑ) παρέχοντας δεκατιανό στους κρατούμενους καθώς και η διάθεση συσκευασιών φιλικών προς το περιβάλλον.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις