Τι φέρνει η νέα συμφωνία για τη «Γρηγόρης»

Της Ρομίνας Νικηφόρου

Τη διεύρυνση της παρουσίας στη Θεσσαλονίκη αλλά και γενικότερα στη αγορά της βόρειας Ελλάδας σηματοδοτεί για την «Γρηγόρης Μικρογεύματα» η πρόσφατη απόκτηση του 51% της εταιρείας καφεστίασης, Seven2Seven.

Σημειώνεται πως συνολικά λειτουργούν 18 καταστήματα Seven 2 Seven στη Θεσσαλονίκη τα οποία έχουν αναπτυχθεί κυρίως με τη μέθοδο του franchise. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011 και δραστηριοποιείται ουσιαστικά στον ίδιο κλάδο με την «Γρηγόρης».

Στελέχη της Γρηγόρης σημειώνουν στο FoodLife πως η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μία στρατηγική συνεργασία καθώς πέραν της απόκτησης του 51% στην οποία προχώρησε η εταιρεία, η συμφωνία προβλέπει επίσης ότι οι ιδιοκτήτες της Seven2Seven θα «τρέχουν» και το δίκτυο της «Γρηγόρης» στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας παράλληλα και το management της εταιρείας στην οποία πλέον είναι μέτοχοι μειοψηφίας.

Μετά τη συμφωνία, το Seven2Seven που βρίσκεται στην οδό Βούλγαρη 42 -το οποίο είναι εταιρικό κατάστημα- άλλαξε ταμπέλα και έχει πλέον μετατραπεί σε «Γρηγόρης» (*το εικονιζόμενο στη φωτογραφία). Τα υπόλοιπα καταστήματα ωστόσο, που είναι στην πλειονότητά τους franchise θα συνεχίσουν προς το παρόν να λειτουργούν με το brand «Seven2Seven». Το προσεχές διάστημα, όπως επισημαίνουν τα ίδια στελέχη της Γρηγόρης, θα μελετηθούν τα επόμενα βήματα, προκειμένου να αξιοποιηθούν συνέργειες ή ακόμη και ενδεχόμενες περιπτώσεις στο μέλλον στις οποίες οι franchisees άλλων καταστημάτων του δικτύου ενδιαφερθούν για τη μετατροπή τους σε «Γρηγόρης».

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις