Από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 ξεκινά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Cucina Italiana- Δημιουργία Iταλικού μενού” από την Accademia Pizzaioli Greece.

Σπουδαστές με πάθος για την ιταλική κουλτούρα θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής γαστρονομίας, να γνωρίσουν τους προμηθευτές πρώτων υλών και εξοπλισμού και να διδαχτούν όλες τις τεχνικές παρασκευές για παραδοσιακά πιάτα από διάφορες πόλεις της Ιταλίας, προσαρμοσμένα στο σήμερα.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους αγαπούν την ιταλική κουζίνα και θέλουν να εξελιχθούν μέσα από την εξειδίκευση. Απόφοιτοι μαγειρικών Σχολών, επαγγελματίες στο χώρο εστίασης και επιχειρηματίες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, δημιούργησαν την ανάγκη για τη διαμόρφωση του νέου αυτού προγράμματος στις εγκαταστάσεις της Accademia Pizzaioli Greece.  

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα τμήματα δεν ξεπερνούν τα 6 άτομα επιτρέποντας την αποτελεσματική και επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών. Ταυτόχρονα, ο συνδυασμός θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων, εξασφαλίζει τη γνώση και την εξοικείωση με το επάγγελμα και ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. 

Accademia Pizzaioli, βρίσκεται πάντα στο πλευρό των σπουδαστών και των αποφοίτων της, με σκοπό την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση. Μετά τη λήξη του εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας, χορηγείται στους σπουδαστές Πιστοποίηση με Διεθνή ισχύ προκειμένου να εργαστούν ή ακόμα και να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση στη χώρα που τους ενδιαφέρει.

Στόχος της Accademia Pizzaioli είναι η δημιουργία ενός δικτύου επικοινωνίας με όσους αγαπούν την τέχνη της ιταλικής γαστρονομίας και αναζητούν προοπτικές εξέλιξης σε ένα ιδιαίτερα δυναμικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις