Η μεγαλύτερη έκθεση για επαγγελματίες και επιχειρηματίες του κλάδου.

Μετά από απόφαση του Εκθεσιακού Οργανισμού της Κολωνίας, τον οποίο στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η Διεθνής έκθεση Ζαχαρωδών και Σνακ, ISM 2022, ανοίγει τις πύλες της για το κοινό από τις 30 Ιανουαρίου έως και τις 2 Φεβρουαρίου του 2022.

Η ISM, ύστερα από μήνες αποκλειστικά online διασκέψεων, συναντήσεων και εκδηλώσεων, εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19,  ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 2022 τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες του κλάδου καθώς και τους δεκάδες χιλιάδες ενδιαφερόμενους επισκέπτες.

Κάθε χρόνο η έκθεση προσελκύει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς  1.600 εκθέτες από 76 χώρες και περίπου 38.000 επισκέπτες συμμετέχουν στην ISM, η οποία αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς κόμβους και πλατφόρμα καινοτομίας για τη βιομηχανία των ζαχαρωδών.

Στην έκθεση συμμετέχουν ενεργά και οι επαγγελματίες του κλάδου στην Ελλάδα. Με τη συμμετοχή 50 εταιριών σε εκθεσιακή επιφάνεια 1.300 τ.μ., η Ελλάδα κατατάσσεται στο TOP 10 των χωρών που συμμετέχουν στην ISM. Και φέτος, η ανταπόκριση των επιχειρηματιών του κλάδου, αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις