Η βράβευση αυτή συνιστά μια παγκοσμίου επιπέδου διάκριση για την εταιρεία

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ απέσπασε δυο βραβεία Superior Taste Award 2022, μια διοργάνωση του International Taste Institute των Βρυξελλών, η οποία ξεχωρίζει και βραβεύει μόνο τα καλύτερα προϊόντα από όλο τον κόσμο. 

Ειδικότερα, βραβεύθηκαν το Βιολογικό Σπαγέτι 6 ΗΛΙΟΣ και το Kiddo Organic Pasta Little Dinosaurs by HELIOS. Η βράβευση αυτή συνιστά μια παγκοσμίου επιπέδου διάκριση για την εταιρεία, που ενδυναμώνει το προφίλ και τα προϊόντα που παράγει και εξάγει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Η ΗΛΙΟΣ είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για την πολυετή συμμετοχή της στον συγκεκριμένο – διεθνούς φήμης- διαγωνισμό καθώς για πάνω από μία δεκαετία τολμά να δοκιμάζει ανελλιπώς τα προϊόντα της και οι αξιολογήσεις που λαμβάνει είναι εξαιρετικές: 29 προϊόντα ΗΛΙΟΣ έχουν βραβευθεί 32 φορές και έχουν αποσπάσει συνολικά 53 αστέρια Superior Taste από το 2011 έως σήμερα

Το Βιολογικό Σπαγέτι 6 της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ παρασκευάζεται από 100% σιμιγδάλι σκληρού σιταριού πιστοποιημένης βιολογικής γεωργίας. Διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά του συστατικά, έχει απίθανη γεύση και αποτελεί την ιδανική τροφή για όλη την οικογένεια. Το χρυσό-κίτρινο του χρώμα και η πλούσια γεύση του θα δώσει άλλη όψη και νοστιμιά στο καθημερινό σας τραπέζι! Έχει βραβευθεί δύο φορές με Βραβείο Ανώτερης Γεύσης από το International Taste Institute το 2012 και φέτος.   

Το Kiddo Organic Pasta Little Dinosaurs by HELIOS αναδείχθηκε επίσης “Best New Product 2022” στον διεθνή διαγωνισμό Natural & Organic Products Awards που διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η σειρά Kiddo Organic Pasta by HELIOS με τα τρία είδη που περιλαμβάνει και συγκεκριμένα Γράμματα και Αριθμοί | Ζωάκια | Δεινοσαυράκια έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους για τη γεύση, την ποιότητα αλλά και τα πρωτότυπα σχέδιά της που συνδυάζουν την υψηλή διατροφική αξία με το παιχνίδι. Η σειρά έχει λάβει πλήθος πιστοποιήσεων όπως LOI  Approved, USDA Organic, Kosher, Halal, Non-GMO.  

Η Κριτική Επιτροπή των Superior Taste Awards στη φετινή διοργάνωση αποτελείται από 198 καταξιωμένους σεφ και σομελιέ που προέρχονται από τις πιο διάσημες ευρωπαϊκές γαστρονομικές λέσχες και κατά την αξιολόγησή τους λαμβάνουν υπόψη τους 5 βασικά κριτήρια όπως την πρώτη εντύπωση, την όψη, την οσμή, τη γεύση και την υφή. Τα μέλη της Επιτροπής με τη βαθμολογία τους ανέδειξαν την υψηλή ποιότητα των ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη πορεία 90 χρόνων της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις