Εμπνέεται από τη μαγεία του κινηματογράφου και παρουσιάζει θεματικά events σε εμβληματικά bars της Αθήνας

Το Campari, το iconic ιταλικό aperitif κάνει πρεμιέρα στα αγαπημένα bars της Αθήνας με μία σειρά από εκδηλώσεις στις οποίες πρωταγωνιστής θα είναι το κοινό. Τα θεματικά event ξεκίνησαν στις 26 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Με έμπνευση από τα λαμπερά after parties και τις διεθνείς πρεμιέρες στη μεγάλη οθόνη, το Red Passion πραγματοποιεί για τους καταναλωτές μία σειρά από μοναδικά event με ιδιαίτερα serves σε Negroni, Campari Spritz & Αmericano και αυθεντικές μουσικές. Στόχος είναι μέσα από μία διαδραστική διαδικασία οι παρευρισκόμενοι να μυηθούν στην αυθεντική τελετουργία κατανάλωσης του γλυκόπικρου aperitif, αλλά και να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές, δημιουργώντας το δικό τους movie trailer!

Τα Red Passion Nights αντλούν στοιχεία από το πάθος, τη δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική έκφραση της 7ης τέχνης και φέρνουν στα talkofthetown στέκια της πρωτεύουσας τον αυθορμητισμό, την ένταση και την δημιουργική έκφραση της κινηματογράφησης.

Αναζητήστε τα Red Passion Nights και γίνετε ένας από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς. Ακολουθήστε τα βήματα του φλογερού Red Passion πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις