Τα σχέδια για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της αλυσίδας

Έμφαση στα franchise καταστήματα δίνει στο πλαίσιο της ανάπτυξης της το 2024 η ΑΒ Βασιλόπουλος, συνεχίζοντας παράλληλα να ενισχύει το δίκτυό της και με νέα εταιρικά καταστήματα.

Έως το τέλος του έτους τα franchise καταστήματα αναμένεται να ξεπεράσουν τα 300 συνολικά, ενώ περί τα 12 μικρά εταιρικά καταστήματα της αλυσίδας έχουν «γυρίσει» σε αυτό το μοντέλο λειτουργίας.

Παράλληλα, πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες του το νέο σούπερ μάρκετ της εταιρείας, έκτασης 1.100 τ.μ., στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης που αποτελεί και το πρώτο της στην περιοχή, ενώ σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος στους Αγίους Αναργύρους Αττικής.
Σε ό,τι αφορά το πρώτο σούπερ μάρκετ που δημιουργεί η εταιρεία στο Άγιον Όρος, αυτό αναμένεται να ανοίξει τελικά τις πόρτες του τον  Ιούνιο.Στις Καρυές Χαλκιδικής, σε ακίνητο πολλαπλών χρήσεων το οποίο έχει νοικιάσει η ΑΒ Βασιλόπουλος, στο ισόγειο, σε χώρο περίπου 400 – 500 τ.μ. θα στεγαστεί το σούπερ μάρκετ, που θα διαθέτει κωδικούς βάσει και των αναγκών της περιοχής ενώ στον 1ο όροφο, δημιουργούνται δωμάτια για το προσωπικό του καταστήματος, το οποίο θα αποτελείται από εργαζόμενους στις Μονές

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να επενδύει και στο quick commerce. Ήδη για τη γρήγορη παράδοση των παραγγελιών των καταναλωτών, έχει συνεργασία με την πλατφόρμα Wolt ενώ σχεδιάζει το επόμενο διάστημα και αντίστοιχη με την efood.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις