Η αυθεντική γεύση της ΑΛΦΑ, σε συνδυασμό με τους αρωματικούς λυκίσκους εμπλουτίζεται με μια μικρή ποσότητα ανεπεξέργαστου θαλασσινού αλατιού από τις αλυκές Μεσολογγίου

Τη νέα μπύρα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι παρουσίασε για πρώτη φορά στη φετινή διοργάνωση HORECA 2024, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Χρυσαφένια, ευκολόπιοτη και δροσιστική η ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι συγκαταλέγεται στην κατηγορία lager και έρχεται να προσφέρει μια αναπάντεχη γευστική εμπειρία.  Η αυθεντική γεύση της ΑΛΦΑ, σε συνδυασμό με τους αρωματικούς λυκίσκους εμπλουτίζεται με μια μικρή ποσότητα ανεπεξέργαστου θαλασσινού αλατιού από τις αλυκές Μεσολογγίου.

Με μια εντυπωσιακή εικαστική ταυτότητα εμπνευσμένη από τον τενεκέ της φέτας και την ελληνική ύπαιθρο, η ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι πυροδοτεί ξανά το ενδιαφέρον για την κατηγορία της μπύρας και μας θυμίζει όσα μας συνδέουν.

Υπενθυμίζεται πως η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και σήμερα αποτελεί μέλος του Ομίλου HEINEKEN N.V. Παράγει στην Ελλάδα τις μπίρες ΑΜΣΤΕΛ, Heineken, ΑΛΦΑ, Fischer, ΜΑΜΟΣ (με παραχώρηση άδειας χρήσης σήματος από την οικογένεια Μάμου), ΝΥΜΦΗ και Buckler από 100% ελληνικό κριθάρι, όπως και τις δύο μάρκες μηλίτη ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και Strongbow στο εργοστάσιό της στην Πάτρα, με ελληνικές πρώτες ύλες. Παράλληλα, εισάγει γνωστές μάρκες μπίρας μεταξύ των οποίων οι: Sol, Mc Farland, Erdinger, Murphys, Duvel, Lagunitas. Από την 1η Απριλίου 2021, ανέλαβε και ως επίσημος διανομέας των προϊόντων της Bacardi για την Ελλάδα. Διαθέτει 3 μονάδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα καθώς και μια μονάδα εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΙΟΛΗ στη Λαμία.  Από το 2008 πραγματοποιεί το πρώτο και μεγαλύτερο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού μέσω του οποίου προμηθεύεται ελληνικό κριθάρι για την κάλυψη του 100% των αναγκών για την παραγωγή των προϊόντων της.


Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις