Παύση των δραστηριοτήτων της σε όλη την Ευρώπη ανακοίνωση η επιχείρηση.

Αποχωρεί αιφνιδίως από την Ελλάδα η ουκρανική εταιρεία delivery Rocket, η οποία πριν μόλις 7 μήνες είχε ξεκινήσει να δραστηριοποιείται στην χώρα μας. Ταυτόχρονα, η επιχείρηση διανομής φαγητού σταματά κάθε δραστηριότητά της και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ουγγαρία, Ολλανδία, Κύπρο, Γαλλία, Ισπανία και Πορτογαλία.

Την Τρίτη, η εταιρεία έστειλε email στους υπαλλήλους της ανακοινώνοντας την απόφασή της και γνωστοποιώντας τους πως έληξε τη σύμβασή της με εταιρεία προώθησης στην Ελλάδα. Την Τετάρτη, η Rocket εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία υπογράμμισε ότι “η απόφαση εδράζεται σε διάφορες περιστάσεις”.

Αποχωρεί από την Ελλάδα η Rocket: Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η εταιρία αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της: “Παρατηρώντας τις ανακοινώσεις όλων των προηγούμενων 4 και πλέον χρόνων συνειδητοποίησα ότι περιείχαν μόνο καλές ειδήσεις. Ειδήσεις που έδειχναν την ενέργεια, τις δράσεις, και τις προσπάθειες ενός εγχειρήματος, της Rocket, στο οποίο είχαμε αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητάς μας με στόχο τόσο εμείς όσο και η ομάδα μας να δημιουργήσουμε μια ουκρανική εταιρεία που θα κατακτήσει τις ευρωπαϊκές αγορές. Σήμερα ωστόσο θα πρέπει να πρέπει να σπάσουμε την παράδοση των καλών ειδήσεων και να μοιραστούμε δυσαρεστα νέα. Η Rocket σταματά την δραστηριότητά της σε όλες τις ευρωπαικές χώρες και παραμένει ενεργή μόνο στην Ουκρανία”.

Η εταιρεία παράδοσης ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα τον περασμένο Ιούλιο και σήμερα απασχολεί 100 άτομα. είχε πρόσφατα ανακοινώσει την πρόθεσή της να προσλάβει άλλους 500 υπαλλήλους. Όταν δημιουργήθηκε κρίση εργασιακών σχέσεων σε αντίπαλη εταιρία διανομής φαγητού τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Rocket ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην υπογραφή συμβάσεων αορίστου χρόνου για μισθωτή εργασία με το νέο της προσωπικό.

Η εταιρεία υπηρεσιών delivery δραστηριοποιούνταν σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας (Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Ψυχικό, Φιλοθέη αλλά και το κέντρο της Αθήνας -Κολωνάκι, Παγκράτι, Ζωγράφου, Αμπελόκηποι, Άγιο Αρτέμιο, Θησείο, Κουκάκι, Κεραμεικό και Γκάζι).

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις