H κορυφαία εμπορική έκθεση για τον f&b κλάδο από 18 έως 20 Μαρτίου στο Metropolitan Expo

Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη νοτιοανατολική Ευρώπη, η FOOD EXPO άνοιξε σήμερα, 18 Μαρτίου, τις πόρτες της με 1.300 εκθέτες και περιμένει έως τη Δευτέρα 20 Mαρτίου στο Metropolitan Expo να υποδεχτεί τους χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η κορυφαία εμπορική συνάντηση για τον κλάδο τροφίμων και ποτών, υποδέχεται από νωρίς το πρωί, στο Metropolitan Expo, Έλληνες και ξένους αγοραστές από επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης. Οι επαγγελματίες του F&B κλάδου έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν εκατοντάδες παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις με προϊόντα απαράμιλλης γαστρονομικής υπεροχής και υψηλής διατροφικής αξίας από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και 40 χώρες του εξωτερικού, να συναντήσουν από κοντά τους 1.300 Έλληνες και ξένους εκθέτες και να πραγματοποιήσουν απευθείας κερδοφόρες εμπορικές συναλλαγές.

Η FOOD EXPO 2023, από τις πρώτες ώρες λειτουργίας της, επιβεβαιώνει ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, που καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, και συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Οι Έλληνες και διεθνείς επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βρουν πολλά παραδοσιακά προϊόντα της χώρας μας, καθώς 500 επιχειρήσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδος συμμετάσχουν ως εκθέτες στην FOOD EXPO 2023, μέσα από τα περίπτερα 13 Περιφερειών, 11 Επιμελητηρίων και 4 Δήμων, που βρίσκονται συγκεντρωμένα στο Hall 1.

Επίσης, η OENOTELIA 2023, η οποία πραγματοποιείται παράλληλα με την έκθεση FOOD EXPO με 190 εκθέτες και μία μεγάλη γκάμα από ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων θα αναδειχθεί για ακόμα μία φορά σε ένα κομβικό εμπορικό οινικό trade show. Οι επαγγελματίες του τουρισμού, της μαζικής εστίασης, της χονδρικής και της οργανωμένης λιανικής έχουν την ευκαιρία σε 4.000 τμ στο Hall 1, να βρουν τα πάντα σχετικά με το κρασί και τα αποστάγματα ανάμεσα σε 190 μοναδικούς εκθέτες.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις