Μια έκθεση αφιερωμένη στην ιστορία της εταιρίας και της Ελλάδας.

Με αφορμή τα 100 χρόνια της Εταιρείας Παπαδοπούλου, παρουσιάζεται στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς μια έκθεση-αφιέρωμα στην ιστορία της οικογένειας που συνδέθηκε με τα κλασικά και αγαπημένα σε όλους μπισκότα.  Η έκθεση καλεί τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι που περιλαμβάνει περισσότερα από 300 εκθέματα, πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και διαδραστικούς σταθμούς για μικρούς και μεγάλους, ενώ δεν λείπουν οι εκπλήξεις! Με επίκεντρο την ιστορία της εταιρείας, τις μεθόδους παραγωγής των προϊόντων της αλλά και την σημασία του εμπορικού της σήματος, η έκθεση είναι ένα πραγματικό ταξίδι στα σημαντικότερα γεγονότα της Ελλάδας των τελευταίων 100 χρόνων.

Έκθεση – αφιέρωμα στα μπισκότα Παπαδοπούλου στο Μουσείο Μπενάκη 

Την έκθεση εγκαινίασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 ενώ θα είναι ανοιχτή στο κοινό έως τις 27/02.

Στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου, η Πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής του Μουσείου Μπενάκη κυρία Ειρήνη Γερουλάνου στο χαιρετισμό της τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω ολόθερμα και να συγχαρώ την Πρόεδρο και διευθύνουσα Σύμβουλο της Εταιρείας κα Ιωάννα Παπαδοπούλου. Θέλω να της εκφράσω με ειλικρίνεια τον θαυμασμό όλων μας για όλα αυτά που έχει καταφέρει στην εταιρεία Παπαδοπούλου, και για όλα αυτά που έχει προσφέρει σε όλους μας: Γλυκές αναμνήσεις και εμπειρίες αλλά και υπερηφάνεια για την τόσο σπάνια και σημαντική πορεία μιας Ελληνικής οικογενειακής Εταιρείας”.

Μπενάκη Πειραιώς, Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, 118 54 Αθήνα
Διάρκεια έκθεσης: 09/12/2021 – 27/02/2022
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή τις ημέρες & ώρες λειτουργίας του μουσείου
Εισιτήρια: € 8, € 4

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις