Το νέο εστιατόριο αποτίει φόρο τιμής στους μεγαλύτερους θρύλους του αθλήματος.

Αφού πρόσθεσε στο μουσείο του ένα τρόπαιο για το 21ο Grand Slam όπου έσπασε κάθε ρεκόρ, ο Rafael Nadal συνέχισε να κάνει νέες προσθήκες στην ομώνυμη ακαδημία του στη Μαγιόρκα. Αυτή τη φορά, ο Ισπανός αποκάλυψε ένα νέο εστιατόριο που αποτίει φόρο τιμής σε μερικούς από τους μεγαλύτερους θρύλους του αθλήματος.

Το νέο Roland Garros Restaurant αποτελεί μέρος του συνεχιζόμενου προγράμματος επέκτασης της Ακαδημίας Rafa Nadal από τη Movistar και διαθέτει μια ατμόσφαιρα που παραπέμπει στο Grand Slam του Παρισιού όπου ο Nadal έχει σηκώσει το τρόπαιο 13 φορές.

Το αποκορύφωμα του χώρου των 60 θέσεων είναι μια τοιχογραφία τεσσάρων εμβληματικών πρωταθλητών: Ο ίδιος ο Βασιλιάς του Πηλού εμφανίζεται ανάμεσα στους έξι φορές πρωταθλητές Bjorn Borg και Steffi Graff. Ο επτά φορές νικητής Κρις Έβερτ κοσμεί επίσης το χώρο – και έδωσε στο έργο τη σφραγίδα της έγκρισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ως το πρώτο δείπνο του εστιατορίου, ο Ναδάλ απόλαυσε ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού από σεφ και διατροφολόγους. Το εστιατόριο θα είναι ανοιχτό για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, ενώ διαθέτει και μενού για brunch την Κυριακή.

Το εστιατόριο Roland Garros είναι ένας από τους τρεις χώρους με θέμα το Grand Slam στην Ακαδημία Rafa Nadal, με τους χώρους του Australian Open και του US Open ήδη να χρησιμοποιούνται.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις