Εκπλήξεις, δώρα, μουσική, χορός, γευστικά εδέσματα και η πιο δημοφιλής ιρλανδική μπίρα Guinness, σας περιμένουν στην Πλατεία της Αγίας Ειρήνης για ένα «AroundtheChurch» Party!

Μουσική, χορός, ιρλανδικά εδέσματα και η πιο δημοφιλής μπύρα της Ιρλανδίας, η Guinness, θα σας φτιάξουν το κέφι, σε parties που θα σας μείνουν αξέχαστα. Στα decks θα βρίσκονται 3 ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Pepper 96.6, με μουσικές επιλογές που θα σας ξεσηκώσουν, δίνοντας τον παλμό για ένα πραγματικό Ιrish party!

Όπως κάθε χρόνο, η Guinness μας καλεί να γιορτάσουμε το Saint Patrick’s Day στην «καρδιά» της Αθήνας, να κερδίσουμε το αυθεντικό Saint Patrick’s καπέλο και να διασκεδάσουμε παρέα με τον Pepper 96.6!

Ετοιμαστείτε! Την Κυριακή 17 Μαρτίου, γιορτάζουμε τον Άγιο Πατρίκιο, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες πλατείες του κέντρου της Αθήνας, την πλατεία Αγίας Ειρήνης, παρέα φυσικά, με την πιο διάσημη ιρλανδική stout μπύρα, την Guinness, για ένα μοναδικό “Aroundthe Church Party”!

Η Guinness σας προσκαλεί να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Πατρικίου μαζί της, υψώνοντας περήφανα τα Guinness Pints σας και φορώντας τα αυθεντικά Guinness Hats στο κέντρο της Αθήνας μαζί με DJs του Pepper 96.6!

Ποια «στέκια» θα «ντυθούν στα πράσινα»

Τα αγαπημένα στέκια, Roosters, Zaf και Naked Athens θα «ντυθούν» στα πράσινα, γιορτάζοντας την παραδοσιακή ιρλανδική ημέρα με καλοσερβιρισμένα Pints, γεύσεις από την τοπική κουζίνα & Ιρλανδική  μουσική!

Και η γιορτή δεν σταματά εδώ! Στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, θα σας περιμένει το Guinness Van, όπου θα μπορείτε να απολαύσετε την πλούσια γεύση της μπύρας Guinness.

Guinness Parties σε όλη την Ελλάδα!

Εκτός, όμως, από το “Aroundthe ChurchParty”, η Guinness γιορτάζει το Saint Patrick’s Day σε πάνω από 200 bars και pubs σε όλη την Ελλάδα.

Μπείτε, λοιπόν,  στη σελίδα της Guinness στο Facebook @Guinness Greece και δείτε αναλυτικά τη λίστα με όλα τα events, επιλέγοντας το δικό σας!

H Guinness, η θρυλική μαύρη stout, συνδέεται στενά με την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, ξεκινώντας την παράγωγή της από τον ιδρυτή της, ArthurGuinness, στο Δουβλίνο, στο περίφημο Saint James Gate από το 1759, με τη συνταγή και τη μοναδική της γεύση να παραμένουν αναλλοίωτες μέσα στον χρόνο.

Ραντεβού, λοιπόν, στα μοναδικά GuinnessSaintPatrick’sdayparties, να γιορτάσουμε τον Άγιο Πατρίκιο, να υψώσουμε περήφανα τα καλοσερβιρισμένα Guinness Pints μας και να τσουγκρίσουμε, λέγοντας Slainte!

Απολαύστε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις