Κρεμμύδι, μπιφτέκι ψαριού και τσίλι ανάμεσα στις πιο διάσημες

Ένα παγωτατζίδικο στην Αριζόνα των ΗΠΑ μόλις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη ποικιλία γεύσεων milkshake.  Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στα πλαίσια ενός τοπικού εορτασμού, τόσο ντόπιοι όσο και οι κάτοικοι εκτός πόλης πέρασαν από το παγωτατζίδικο για να δοκιμάσουν μερικές από τις μοναδικές γεύσεις της επιχείρησης – από φυστικοβούτυρο και κρεμμύδι μέχρι μπανάνα, τσίλι και μπιφτέκι με πορτοκάλι και ψάρι!

Ένας κριτής από τα παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες επέβλεψε την εκδήλωση, ενώ ένας επιθεωρητής φρόντισε να φτιάχνονται όλα τα milkshakes σύμφωνα με τα πρότυπα υγιεινής. Η οικογένεια έφτιαξε και τα 266 milkshakes σε περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά. Η επιχείρηση έσπασε επίσημα το ρεκόρ για το “Most Milkshake Flavors on Display”.

Οι ιδιοκτήτες του Snow Cap, η οικογένεια Delgadillo, είπαν ότι η επιχείρηση ήταν στην οικογένειά τους για γενιές. Το 1953, ο Juan Delgadillo άνοιξε το εστιατόριο και ξεκίνησε την επιχείρηση με ένα νόστιμο μενού που θα ήθελαν να δοκιμάσουν τόσο οι κάτοικοι της Αριζόνα όσο και όλος ο κόσμος.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις