Εξαιρετικά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων Athens Fine Food Awards by EXPORTOF 2023 το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαρτίου στην πρότυπη ακαδημία “HotelBrain Academy” του ξενοδοχειακού Ομίλου HotelBrain Group. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν παραγωγοί και εταιρείες με ιδιαίτερα προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με τους νικητές να παραλαμβάνουν τα χρυσά και ασημένια αστέρια τους.

Τυροκομικά προϊόντα, αλλαντικά, μέλι, αυγοτάραχο, μαρμελάδες, ανθοί αλατιού, παξιμάδια, ποιοτικά ελαιόλαδα ήταν μόνο λίγα από τα προϊόντα που ξεχώρισαν και απέσπασαν σημαντικά βραβεία.

To προϊόν που συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία και απέσπασε το βραβείο Best of AFFA ήταν το αυγοτάραχο Gold Selection Πασιόπουλος.

Οι συμμετοχές στα Athens Fine Food Awards 2023 αξιολογήθηκαν για την ποιότητα, την καινοτομία και φυσικά την γεύση τους μέσα από 27 κατηγορίες με την διαδικασία της τυφλής γευσιγνωσίας ενώ στην διαδικασία της αξιολόγησης πήραν μέρος οι:

Δημήτρης Δημητριάδης, Head Chef, Artisanal

Γιώργος Φελεμέγκας, Head Chef, Hytra.

Κυριακή Φωτοπούλου, Executive Chef, Sigalas winery, Kyr Yianni winery, Da Bruno

Ιάκωβος Απέργης, chef, Τζάννειο Γ.Ν.Π.

Κώστας Μπαμπαλίκης, Head Chef, Αλμυρίκι

Σωτήρης Κούρος, Head Chef, Villa Incognito

Σίμος Τριανταφύλλου, Head Chef, Balcony

Μανόλης Στήθος, Pastry chef, Σπονδή

Έλενα Παραβάντη, κλινική Διατροφολόγος – Πρόεδρος του Παγκόσμιου Αμερικανικού Συλλόγου Διαιτολόγων

Γιάννης Καρβέλας, πιστοποιημένος Pro Olive Oil Expert

Δημήτρης Σαραντόπουλος πιστοποιημένος Pro Olive Oil Expert

Ανίτα Ζάχου, Γεωπόνος – Εμπειρογνώμων Δοκιμάστρια Παρθένων Ελαιολάδων & Σύμβουλος

Νικόλας Χάρης, F&B Manager

Υακίνθη Τυροβολά, Sommelier, WSPC

Χρήστος Τριβιζάς, Οπτική επικοινωνία

Δημήτρης Κανελλόπουλος, Οπτική επικοινωνία

Γιάννης Φετάνης, Οπτική επικοινωνία

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις