Το μεγάλο εμπορικό κέντρο έβαλε τα γιορτινά του

Το Golden Hall έβαλε ξανά τα γιορτινά του για να υποδεχθεί πλήθος κόσμου που θα πραγματοποιήσει τις χριστουγεννιάτικες αγορές. Πριν όμως από την είσοδο στη μεγάλο πολυκατάστημα επιβάλλεται μια στάση για λαχταριστό street food στο Christmas Market του Golden Hall. Οι καντίνες του εμπορικού κέντρου σε περιμένουν και τα Χριστούγεννα για να δοκιμάσεις τις μοναδικές τους γεύσεις και να μπει σε γιορτινό κλίμα.

Από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, οι καντίνες Cultivos Coffee, everest exclusive, Flocafe Espresso Room, Starbucks, TGI Fridays, Τερκενλής και Τυροκομείο Κωσταρέλος σας περιμένουν στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, κάθε Παρασκευή και Σάββατο και τις Κυριακές (που είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα).

Όμως οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ αφού από τις 17 Δεκεμβρίου το εορταστικό σκηνικό συμπληρώνει η πιο ατμοσφαιρική μπάντα με χριστουγεννιάτικες αλλά και jazz/swing μελωδίες. Κάνε την βόλτα σου απολαμβάνοντας ένα ζεστό ρόφημα, ένα λαχταριστό τσουρέκι ή αλμυρά σνακ με ποιοτικό τυρί και απολαμβάνοντας το μαγευτικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις