Για το νέο της εγχείρημα μιλά στο FoodLife η αγαπημένη σεφ Γωγώ Δελογιάννη

“Ο Κεραμεικός μου ταιριάζει περισσότερο”, λέει η ιδιοκτήτρια και αγαπημένη σεφ Γωγώ Δελογιάννη, συστήνοντάς μας το νέο στέκι της περιοχής, την “Στοά Κεραμικός” που άνοιξε τις πόρτες του στα μέσα του Νοέμβρη και υπόσχεται σε όσους αγαπούν το καλό φαγητό και τις όμορφες παρέες, έναν ξεχωριστό χειμώνα. Πρόκειται για ένα γνώριμο στέκι το οποίο στεγαζόταν αρχικά στην Στοά Φιξ, στην Ομόνοια, ένα υπόγειο διαμάντι που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο. Φέτος, η εμπνεύστρια του, Γωγώ Δελογιάννη, αποφάσισε την μεταφορά του στον Κεραμεικό και μιλά στο FoodLife για το νέο της εγχείρημα.

“Ο Κεραμεικός είναι η γειτονιά μου, αλλά ταυτόχρονα είναι και μια ανερχόμενη γειτονιά. Καθώς ο χειμώνας φέτος αναμένεται δύσκολος θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο ο οποίο θα είναι πιο συμπεριληπτικός ώστε να είναι προσιτός σε περισσότερο κόσμο. Το μαγαζί πλέον είναι εισόγειο και με εξωτερικό χώρο οποίο μπορεί να δέχεται καπνιστές. Η γειτονιά υποδέχτηκε θερμά το νέο στέκι και το πρώτο τριήμερο λειτουργίας ήταν πολύ επιτυχημένο με την προσέλευση του κόσμου να είναι σημαντική”.

Στην “Στοά Κεραμεικός” θα βρεις τα διάσημα κεφτεδάκια της Γωγώς με γιαούρτι, σάλτσα ντομάτας και τσιπς πατάτας καθώς και πολλά ακόμη αγαπημένα πιάτα από την “Στοά Φιξ” μαζί με νέες προσθήκες. «Έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα στο μενού, έχει νέες επιλογές αλλά έχουμε κρατήσει και ορισμένα πιάτα από τον κατάλογο του προηγούμενου μαγαζιού. Γενικά το μενού ανανεώνεται συνέχεια!».

Η Γωγώ Δελογιάννη επενδύει σε τοπικά προϊόντα και μικρούς παραγωγούς και δημιουργεί comfort, παραδοσιακά πιάτα με μια μοντέρνα προσέγγιση. Κρατώντας τις τιμές πολύ προσιτές στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε αλλά και τις μερίδες χορταστικές το νέο στάκι του Κεραμεικού θα γίνει  και το δικό σου στέκι σε όποια περιοχή και να μένεις. Φυσικά, μιας και είσαι στην γειτονιά, επιβάλλεται να περάσεις μια βόλτα και από το επίσης γνωστό και αγαπημένο μαγαζί της Γωγώς Δελογιάννη την “Γαλιάντρα” για να δοκιμάσεις hot dog και σάντουιτς που θα σου μείνουν αξέχαστα.

Διαβάστε επίσης: 

Γαλιάντρα: Η καντίνα στο Μεταξουργείο που μας μαθαίνει από την αρχή να τρώμε “φαγητό του δρόμου”

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις