Η παρουσιάστρια δείχνει βήμα - βήμα την μοναδική της συνταγή

Αυτές τις μέρες όλα τα σπίτια της Ελλάδας μυρίζουν πασχαλινά κουλουράκια και τσουρέκια και η Ελένη Μενεγάκη βρήκε τον τρόπο να τα συνδυάσει! Η αγαπημένη παρουσιάστρια που είναι γνωστό ότι αγαπά την μαγειρική και τις παραδόσεις μπήκε στην κουζίνα και μοιράστηκε μαζί μας την δική της συνταγή για πασχαλινά κουλουράκια τα οποία όμως έχουν γεύση τσουρεκιού.

Ποια είναι όμως η διαφορά στη συνταγή της παρουσιάστριας; Όπως η ίδια είπε αυτή η συνταγή είναι για όλους εκείνους που θέλουν τη γεύση τσουρέκι αλλά επειδή τα τσουρέκια είναι μπελαλίδικα, έδωσε όλη τη γεύση στα κουλουράκια της, τα οποία λατρεύουν τα παιδιά της!

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε όλα τα μυστικά για την επιτυχημένη συνταγή της αλλά και το μοναδικό αποτέλεσμα.

Για τη συνταγή της Ελένης Μενεγάκη θα χρειαστείς:

– μαργαρίνη
– μαστίχα
– ζάχαρη
– μέλι
– ξύσμα πορτοκάλι
– αυγό
– γάλα
– αλεύρι

https://www.youtube.com/watch?v=iyoYmKACbn0&t=107s&ab_channel=CelebTV

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις