Η νέα επένδυση της Modus & Amplio Hospitality

Το Σαράι του Πασά στην Παλιά Πόλη των Χανίων, ένα κτήριο που χρονολογείτει από το 1640, μετατράπηκε σε πολυτελές boutique hotel με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Πρόκειται για το «AZADE Chania», ένα όνομα που παραπέμπει στο γυναικείο όνομα Azade, το οποίο στα περσικά σημαίνει ελευθερία, ευγένεια, ελεύθερο και ευγενές πνεύμα.

«AZADE Chania»: Το νέο ξενοδοχείο στο Σαράι του Πασά

Μεταξύ των πρώην ιδιοκτητών και ενοίκων του ακινήτου που είναι χτισμένο μέσα στα Ενετικά Τείχη ήταν ο Αμερικανός ποιητής και καλλιτέχνης Τσαρλς Χένρι Φορντ, καθώς και o Oθωμανός πασάς, διοικητής των Χανίων. Οι τελευταίοι ιδιοκτήτες του, που μένουν μόνιμα στην Αθήνα και δεν έχουν σχέση με το κομμάτι του τουρισμού και του επιχειρείν, αποφάσισαν να μετατρέψουν ουσιαστικά τη θερινή τους κατοικία σε μία ολοκαίνουρια πολυτελή boutique μονάδα με 9 σουίτες, εκ των οποίων οι περισσότερες διαθέτουν εντυπωσιακή θέα στο Παλιό Λιμάνι και την Παλιά Πόλη των Χανίων.

Για το project συνέδραμε τους ιδιοκτήτες και επενδυτές σε όλα τα στάδια (μελέτη σκοπιμότητας, επιλογή του concept, pre-opening λειτουργία, επάνδρωση με προσωπικό και λανσάρισμα στην αγορά) η γνωστή εταιρεία παροχής ξενοδοχειακών υπηρεσιών Modus & Amplio Hospitality.

Το «AZADE Chania» έρχεται να συμπληρώσει το χαρτοφυλάκιο υπό διαχείριση της Modus & Amplio Hospitality, το οποίο απαρτίζεται, μεταξύ άλλων, από μοναδικά ιστορικά και εμβληματικά ξενοδοχεία που χρονολογούνται στον 17ο και τον 18ο αιώνα, όπως το «The Poseidonion Grand Hotel» (1914) στις Σπέτσες και το «Grande Albergo Delle Rose» (1925) στη Ρόδο.

Διαβάστε επίσης: 

Το W Costa Navarino ανοίγει τις πόρτες του στις 11 Αυγούστου

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις