Τι δείχνουν τα στοιχεία για το επόμενο έτος

Η Πάρος, η Μήλος και ειδικά στους Γάλλους η Τήνος, αναδεικνύονται ως δημοφιλείς προορισμοί για την κρουαζιέρα το 2024.

Συγκεκριμένα, στην Πάρο η έναρξη αναμένεται για τον προσεχή Μάιο με πρώτη προσέγγιση του “Crystal Serenity” στις 10/5 και τελευταία του “Explora I” στις 26 Σεπτεμβρίου. Συνολικά προβλέπονται 16 προσεγγίσεις από τα πλοία των εταιριών “Azamara”, “Crystal Cruises”, “Explora”, “Norwegian Cruises Lines”, “Seabourn” και “Silver Sea”.

Η Μήλος θα έχει διευρυμένη περίοδο με έναρξη στις 12 Απριλίου και τελευταία προσέγγιση στις 11 Οκτωβρίου με δρομολόγια των εταιριών “Celestial Cruises”, “Seabourn” και “Silver Sea”.

Τα δύο νησιά έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της και η γαλλική Ponant, που δημοσίευσε το πλήρες πρόγραμμά της για του χρόνου με το πανέμορφο ιστιοφόρο Le Ponant να ξεχωρίζει αφού θα εγκατασταθεί στο Αιγαίο με βάση το Λαύριο για 2 μήνες με 8 προσεγγίσεις στην Τήνο από 3/6 έως 22/7. Παράλληλα στα νερά του Αιγαίου θα επιστρέψει και το L’ Austral μετά από αρκετά χρόνια.

Αναλυτικά, στην Πάρο προβλέπονται 4 προσεγγίσεις του “L’ Austral” από τις 9 Ιουλίου έως τις 30 του ίδιου μήνα καθώς και μια προσέγγιση του “Le Bougainville” στις 24/7.  Επίσης στη Μήλο το “L’ Austral” θα έχει 4 επισκέψεις από 8/7 έως 27/7.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις