Οι σεφ ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της έκθεσης «Μεγάρων Γη», σεφ συγκεντρώθηκαν για να φτιάξουν την μεγαλύτερη ομελέτα της Ελλάδας. Χρησιμοποιώντας 12.500 αυγά, φρέσκα τοπικά προϊόντα και ένα τεράστιο τηγάνι, οι σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής – Ακρόπολις – Chef’s Club Of Attica μαγείρεψαν μπροστά στα μάτια των επισκεπτών την τεράστια ομελέτα.

Σύμφωνα με το loutrakitv, το σπάσιμο των αυγών για την μεγαλύτερη ομελέτα της Ελλάδας έγινε από το παιδικό τμήμα Ομίλου Λαϊκής Παράδοσης «Αλκάθους & Καρία» και τη συμμετοχή των παιδιών από το τοπικό τμήμα του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Για 13η χρονιά ο Δήμος Μεγαρέων και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μεγαρέων (ΔΗΚΕΔΗΜΕ), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, με τη συνεργασία των τοπικών παραγωγικών και πολιτιστικών φορέων και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής διοργανώνουν την Έκθεση τοπικών αγροτικών προϊόντων στο Άλσος Θεόγνιδος το τετραήμερο 2, 3, 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2022.

Συμμετέχουν Συνεταιρισμοί και Αγροτικοί Σύλλογοι των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, παραγωγοί και επιχειρηματίες, ενώ περίπτερα θα έχουν στον χώρο της Έκθεσης οι Λαογραφικοί Σύλλογοι των Μεγάρων, η Αρχαιολογική Υπηρεσία, το ΚΕΠ υγείας Μεγάρων, τα τοπικά ΜΜΕ, εθελοντικές οργανώσεις, πρόσκοποι και Οδηγοί.

Διαβάστε επίσης: 

Ρεκόρ Guinness για την Κρήτη: Το μεγαλύτερο “μωσαϊκό” από 37.531 Καλιτσούνια

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις