Η οινογευσία και η συμμετοχή σε boat party είναι μερικά από τα πράγματα που θα κληθείς να κάνεις.

Το Ultimate Budapest,  ένα project που δημιουργήθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών του τουρισμού που εργάζονται από κοινού για να δημιουργήσουν ένα one-stop shop για τις πιο αξέχαστες δραστηριότητες και εμπειρίες, αναζητά έναν ταλαντούχο δημιουργό περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να ενταχθεί στην ομάδα του. O νέος εργαζόμενος θα ζήσει δωρεάν στη Βουδαπέστη για ένα μήνα, θα λάβει μέρος σε ό,τι έχει να προσφέρει η πόλη, όλα με τα χρήματα της εταιρείας, και σε αντάλλαγμα θα καταγράψει την εμπειρία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ultimate Budapest.

“Η ομάδα μας στο Ultimate Budapest έχει περάσει χρόνια δουλεύοντας για να διασφαλίσει ότι οι νέοι ταξιδιώτες που θέλουν να ζήσουν την τοπική νυχτερινή ζωή θα το κάνουν με τον ασφαλέστερο και πιο υπεύθυνο τρόπο”, δήλωσε η Yasmine Georgi, ιδρυτής της εταιρείας. “Τώρα έχουμε μια νέα αποστολή: να βοηθήσουμε να ενημερώσουμε τους ταξιδιώτες για όλες τις εκπληκτικές εμπειρίες που έχει να προσφέρει η Βουδαπέστη εκτός από τα επικά πάρτι και τις περιηγήσεις στη νυχτερινή ζωή.”

Ο νέος εργαζόμενος που θα ζήσει για έναν μήνα δωρεάν στη Βουδαπέστη θα εργάζεται περίπου 20 έως 25 ώρες την εβδομάδα, κάτι που είναι ιδανικό για όσους θέλουν να έχουν επίσης άφθονο ελεύθερο χρόνο για να ανακαλύψουν μόνοι τους τα καλύτερα σημεία της Βουδαπέστης. Ο επιτυχών υποψήφιος θα λάβει 1.000 €, πτήσεις μετ’ επιστροφής, διαμονή και δωρεάν είσοδο σε διάφορες περιηγήσεις και δραστηριότητες για να καταγράψει και να μοιραστεί.

“Ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς εμπειρίες μας είναι το πέταμα του τσεκουριού, η οινογευσία, η εξάσκηση στο στόχο, τα πάρτι με ιαματικά λουτρά και τα πάρτι με σκάφος”, αναφέρει η εταιρεία στον ιστότοπό της.

Οι απαιτήσεις εργασίας περιλαμβάνουν επίσης την εμπειρία δημιουργίας συναρπαστικών ιστοριών TikToks και Instagram, μια εξωστρεφή και δημιουργική προσωπικότητας και τη δυνατότητα να ταξιδέψετε για έναν μήνα από τα μέσα Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου 2022.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις