«Το μυστικό βρίσκεται στη διαφορετικότητα»

Τις προτάσεις τους με τα 15 καλύτερα ελληνικά νησιά για το 2024 δημοσίευσαν οι βρετανικοί Times.

«Μπορεί η Σαντορίνη και η Μύκονος να είναι οι προφανείς επιλογές, όμως τα δεδομένα αλλάζουν» σημειώνουν σε άρθρο τους.

«Από τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τις Σποράδες μέχρι το Ιόνιο, κάθε νησιωτική ομάδα διαθέτει ξεχωριστά αξιοθέατα ώστε να διεκδικούν με αξιώσεις μια θέση στα επόμενα ταξιδιωτικά πλάνα σας. Το μυστικό βρίσκεται στη διαφορετικότητα» προσθέτουν προχωρώντας προς τις προτάσεις τους για επισκέψεις στη χώρα μας.

Τις 3 πρώτες θέσεις του καταλόγου καταλαμβάνουν η Σκιάθος με τις πανέμορφες παραλίες, η Κως με τις λευκές αμμουδιές και η Ίος με τις εκλεπτυσμένες επιλογές που προσφέρει.

Εύβοια για την πεζοπορία και την ιστορία της, Κρήτη για το εντυπωσιακό εύρος ταξιδιωτικών εμπειριών,  Κέρκυρα για τα καταπράσινα τοπία, Ρόδος ως ιδανικός οικογενειακός προορισμός, ακολουθούν.

Η κοσμική Μύκονος, η Λευκάδα για ταξίδι σε νησί χωρίς πλοίο και η Σαντορίνη για ρομαντικές αποδράσεις, αποτελούν ακόμη τρεις επιλογές της λίστας.

Η Ύδρα για διακοπές χωρίς αμάξια, η Σκόπελος για τους φίλους του Mamma Mia και των εξωτικών παραλιών, η Κεφαλονιά με την «κινηματογραφική» γοητεία της, η γραφική Σύμη και η Ζάκυνθος με τη μαγευτική δαντελωτή ακτογραμμή της, συμπληρώνουν τις επιλογές των βρετανικών Times.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις