Φέτος τα Χριστούγεννα, η Coca-Cola παρουσιάζει την καμπάνια «H αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων», που είναι αφιερωμένη στις στιγμές της ενότητας και της ελπίδας, αναδεικνύοντας τη μαγεία που δημιουργείται, όταν οι άνθρωποι έρχονται κοντά.

Με αυτό τον τρόπο, η καμπάνια μας υπενθυμίζει ότι η πραγματική σημασία των εορτών βρίσκεται στις στιγμές που μοιραζόμαστε όλοι μαζί.

Η καμπάνια «H αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων» βασίζεται σε μια νέα ταινία μικρού μήκους, που υποστηρίζεται από μια σειρά δράσεων στα ψηφιακά κανάλια, πρωτοβουλίες υπέρ της τοπικής κοινότητας και δράσεις σε καταστήματα. 

Η ταινία αγκαλιάζει και αναδεικνύει την έννοια της αλληλεγγύης και της δύναμης του «μαζί», προσφέροντας μια διαφορετική ανάγνωση, για τον κόσμο που ζούμε, σήμερα. Η ιστορία, αφορά σε ένα αγόρι, του οποίου η φαντασία, η θέληση και η προσπάθεια συσπειρώνουν μια ολόκληρη κοινότητα σε μια κίνηση καλής θέλησης ανήμερα των Χριστουγέννων, δημιουργώντας μια στιγμή μαγείας για όλους, γύρω από ένα εορταστικό τραπέζι και μια παγωμένη Coca-Cola.

https://www.youtube.com/watch?v=hhazJ_h-5-k&ab_channel=Coca-Cola

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις