Η EURIMAC για μία ακόμα χρονιά βρίσκεται στην κορυφή των εξαγωγικών εταιρειών

Η εταιρεία EURIMAC Α.Ε. σημείωσε ρεκόρ εξαγωγών το 2021. Πάνω από 50.000.000 πακέτα ζυμαρικών “ταξίδεψαν” σε 57 χώρες, μεταξύ των οποίων στη μητέρα των ζυμαρικών, τη γειτονική Ιταλία.  Η εταιρεία, που εκτός από την ιστορική ΜΑΚΒΕΛ έχει αναπτύξει μια ποικιλία εμπορικών σημάτων και παράγει ζυμαρικά υπό διαφορετικές επωνυμίες, χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη το σκληρό σιτάρι το οποίο προμηθεύεται αποκλειστικά από Έλληνες παραγωγούς.

Προς εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής ποιότητας των παραγόμενων ζυμαρικών, για την καλλιέργεια και επεξεργασία του σιταριού λειτουργεί εγκατάσταση εξειδικευμένου λογισμικού, συνδεδεμένο με δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών. Ως ένδειξη της ευγνωμοσύνης για την μακροχρόνια εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν οι αγοραστές στα προϊόντα της EURIMAC, η παραγωγή στηρίζεται στα πιο σύγχρονα μέσα, ούτως ώστε να καταλήγουν στο καταναλωτικό κοινό υψηλής ποιότητας αγαθά.

Η εταιρεία έχοντας μεταξύ άλλων ως βασική αρχή την προστασία του περιβάλλοντος, χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο ανακυκλώσιμες συσκευασίες ενώ έχει προχωρήσει στην κατασκευή συγκροτήματος λέβητα καύσης ορυζοφλοιού, που έχει αντικαταστήσει την καύση εισαγόμενων καυσίμων. Πρωτοπόρος σε όλους τους τομείς, η EURIMAC A.E. καταφέρνει δικαίως να βρίσκεται στην κορυφή των εξαγωγικών εταιρειών της χώρας.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις