Τι δείχνουν τα στοιχεία του Βαρόμετρου Μακρινών Αγορών που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδιών

Ψηλά στις προτιμήσεις τους βάζουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους, οι επισκέπτες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Βραζιλία σύμφωνα με το Βαρόμετρο Μακρινών Αγορών που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδιών (European Travel Commission – ETC).

Αναλυτικά, οι τουρίστες από τις ΗΠΑ τοποθετούν την Ελλάδα στην έκτη θέση (12%) ανάμεσα στους ευρωπαϊκούς προορισμούς για διακοπές από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο, μετά τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ισπανία.

Στην έκτη θέση, με ποσοστό 18%, βρίσκεται η χώρα μας στις επιλογές των Αυστραλών τουριστών για φέτος, μετά τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση στους ευρωπαϊκούς προορισμούς μαζί με τη Γερμανία, για τους Καναδούς επισκέπτες, με ποσοστό 18%, μετά τη Γαλλία, την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία.

Τέλος σε ό,τι αφορά τους τουρίστες από τη Βραζιλία, η Ελλάδα βρίσκεται στην έκτη θέση μετά την Πορτογαλία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γερμανία.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις