Ανάρπαστες έγιναν οι επιταγές για οικονομικότερες διακοπές και στην 4η φάση του προγράμματος

Σε πολύ λίγο χρόνο έκλεισε και πάλι η πλατφόρμα του North Evia – Samos Pass για οικονομικότερες διακοπές σε Βόρεια Εύβοια και Σάμο. Τα vouchers των 150 και 300 ευρώ αντίστοιχα έγιναν ανάρπαστα και στην τέταρτη φάση του προγράμματος καθώς χρόνο – ρεκόρ είχαν σημειώσεις και τους προηγούμενους μήνες.

Να υπενθυμίσουμε ότι, οι άυλες ψηφιακές κάρτες σε αυτήν την φάση του προγράμματος ανέρχονταν σε 2.679 για τη Βόρεια Εύβοια και σε 1.170 για τη Σάμο. Τα συγκεκριμένα voucher θα χρησιμοποιηθούν στα δύο νησιά κατά τον μήνα Οκτώβριο.

Επιπλέον, το προϋπολογισθέν ποσό που δεν χρησιμοποιήθηκε από τους δικαιούχους κατά τη δεύτερη φάση τον Αύγουστο, θα αξιοποιηθεί στην τέταρτη φάση, μέσω της έκδοσης επιπλέον καρτών έναντι όσων προβλέπονταν αρχικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη περισσότεροι από 26.400 δικαιούχοι (17.436 για τη Βόρεια Εύβοια και 9.002 για τη Σάμο) έχουν προσθέσει το Pass στο ψηφιακό πορτοφόλι τους, ενώ μέσω των καρτών που έχουν διατεθεί έχουν διοχετευθεί περισσότερα από 4,3 εκατ. ευρώ στις τοπικές οικονομίες.

Το μήνυμα που εμφανίζει τώρα το vouchers.gov.gr, έπειτα από την εξάντληση των επιταγών, αναφέρει ότι «ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις έκδοσης άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για την 4η Φάση (Οκτώβριος 2022), λόγω συμπλήρωσης του αριθμού των διαθέσιμων καρτών».

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις