Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία θα φτάσει έως και 30 βαθμούς

H κακοκαιρία Bogdan τελείωσε αλλά οι τοπικές βροχές και οι καταιγίδες συνεχίζονται και σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου. Ο καιρός αναμένεται άστατος καθώς εκτός από βροχοπτώσεις θα δούμε και άνοδο της θερμοκρασίας η οποία θα φέρει αρκετή υγρασία.

Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά, σήμερα αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά του νομού ΄έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο καιρό με πιθανότητα για τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις εώς 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 29, στην Ήπειρο από 8 έως 25 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 28-30 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 23-25 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 17 έως 28-30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες-νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις