Σε Big Mac, McDouble, cheeseburger, double cheeseburger και hamburger

Σειρά αναβαθμίσεων στα μπέργκερ της  που θεωρούνται σήμα κατατεθέν της εταιρείας ετοιμάζει διεθνώς η McDonald’s.

Ο «γίγαντας του fast food», όπως επισημαίνει το CNBC  ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι θα κάνει “μικρές αλλά νόστιμες βελτιώσεις” στα Big Mac, McDouble, cheeseburger, double cheeseburger και hamburger.

Αν και τα συστατικά για όλα τα μπιφτέκια θα παραμείνουν σε μεγάλο βαθμό τα ίδια, η εταιρεία επισημαίνει ότι οι αλλαγές στην προετοιμασία των burger της θα βελτιώσουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Συγκεκριμένα η McDonald’s υπόσχεται ότι τα ψωμάκια της θα είναι πιο «μαλακά». Επίσης η διαδικασία ψησίματος στη σχάρα τροποποιείται για να επιτευχθεί καλύτερο ψήσιμο σε κάθε μπιφτέκι και η αλυσίδα θα βελτιώσει επίσης τη διαδικασία προετοιμασίας των μπέργκερ ώστε να έχουν  «πιο ζεστό και πιο λιωμένο τυρί«.

Παράλληλα αντί να προσθέτουν κρεμμύδι σε κάθε μπιφτέκι αφού αυτό βγει από τη σχάρα, τα McDonald’s θα το προσθέτουν στα μπιφτέκια όσο ακόμα ψήνονται. Η αλυσίδα λέει ότι αυτό θα δημιουργήσει μια “πιο ζουμερή, καραμελωμένη γεύση” σε σχέση με την προηγούμενη μέθοδο.

Το Big Mac, θα παρασκευάζεται με μεγαλύτερη δόση Big Mac sauce – έναν συνδυασμό μαγιονέζας, μουστάρδας, relish, ξιδιού και καρυκευμάτων.

Σημειώνεται ακόμη ότι τα νέα και βελτιωμένα μπέργκερ πωλούνται ήδη στις αγορές McDonald’s της δυτικής ακτής των ΗΠΑ, όπως το Λος Άντζελες, το Σιάτλ, το Λας Βέγκας και το Ντένβερ, καθώς και διεθνώς στην Αυστραλία, τον Καναδά και το Βέλγιο.

Πάντως εκπρόσωπος της McDonald’s επιβεβαίωσε στο CNBC Make It ότι οι αναβαθμίσεις δεν θα συνοδεύονται από αυξήσεις τιμών.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις