Tα Culinary Journeys επιστρέφουν στο «Daios Cove» της Κρήτης

Ο γαστρονομικός θεσμός Culinary Journeys επιστρέφει για πέμπτη φορά στο resort «Daios Cove» της Κρήτης, εκεί όπου δίνουν ραντεβού 10 βραβευμένοι σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι. Το οποίο ξεκίνησε στις 28 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 21 Σεπτεμβρίου.

Τα Culinary Journeys στο Daios Cove αποτελούν πλέον έναν θεσμό, που ξεδιπλώνει μέσα από τις θεματικές του ενότητες ένα μωσαϊκό γεύσεων και πολιτιστικών «ενώσεων». Προάγοντας τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων πάνω σ’ έναν από τους σημαντικότερους τομείς του ανθρώπινου πολιτισμού, τη γαστρονομία.
Ένα γαστρονομικό φεστιβάλ στο οποίο συμμετέχουν βραβευμένοι με αστέρια Michelin και διακεκριμένοι σεφ από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.
Από την γαλλική υψηλή γαστρονομία μέχρι την ιδιαίτερη βραζιλιάνικη κουζίνα και από τη sustainable κουζίνα, που σέβεται τα τοπικά υλικά μέχρι την ελληνική κουζίνα υψηλών προδιαγραφών, οι διάσημοι σεφ καταθέτουν το ταλέντο τους δημιουργώντας signature πιάτα στο Ocean Restaurant και στο RHO.

Το πρόγραμμα των φετινών Culinary Journeys

  • 28 Απριλίου – Luca Piscazzi | “Pelagos”, Αθήνα
  • 4 Ιουνίου – Christian Le Squer | “Le Cinq”, Παρίσι
  • 29 Ιουνίου – Alex Atala | “D.O.M.”, Σάο Πάολο
  • 23 Ιουλίου – Amaury Bouhours | “Le Meurice”, Παρίσι
  • 3 Αυγούστου – Hisanobu Shigeta | “Spoon”, Παρίσι και Jessica Préalpato | “Carlton Tower Jumeirah”, Λονδίνο
  • 18 Αυγούστου – Παύλος Κυριάκης | “The Zillers”, Αθήνα
  • 17 Σεπτεμβρίου – Alexandre Sempere | “Les Ombres”, Παρίσι
  • 21 Σεπτεμβρίου – Γιώργος Σαμοΐλης | “Cantina”, Σίφνος και
  • 21 Σεπτεμβρίου – Γκίκας Ξενάκης | “Aleria”, Αθήνα

*Πηγή φωτογραφίας: www.daioscovecrete.com

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις