Με τη νέα πλατφόρμα συνεργάζονται 133 καταστήματα και μέσω αυτής διατίθενται προϊόντα από 11 μεγάλες κατηγορίες.

Σε λειτουργία είναι το νέο marketplace με την επωνυμία Shopflix.gr, της εταιρείας Wellcomm, συμφερόντων της οικογένειας Μαρινάκη. Ο ιστότοπος αναμένεται να ταράξει τα νερά του ηλεκτρονικού εμπορίου και να αυξήσει τον ανταγωνισμό μεταξύ των υπαρχουσών ηλεκτρονικών σελίδων.

Με τη νέα πλατφόρμα συνεργάζονται 133 καταστήματα και μέσω αυτής διατίθενται προϊόντα από 11 μεγάλες κατηγορίες: τεχνολογία, βιβλία, σπίτι & κήπος, υγεία & ομορφιά, παιχνίδια, παιδικά & βρεφικά, άθληση & χόμπυ, κατοικίδια, κάβα & είδη καπνιστού, Auto-Moto (είδη αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας, αλλά και εξοπλισμός σκάφους), επαγγελματικά – B2B. Μεγάλη ποικιλία και ένα πλήθος καταστημάτων για να κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά.

Οι υπεύθυνοι του Shopflix.gr έχουν φροντίσει ώστε οι αγορές άνω των 40 ευρώ να αποστέλλονται στους παραλήπτες με δωρεάν μεταφορικά ενώ το κόστος των μεταφορικών για τις υπόλοιπες παραγγελίες εξαρτάται από τη διεύθυνση αποστολής και το βάρος του δέματος, με τη χρέωση να είναι σταθερή για τα δύο πρώτα κιλά (2,50 ευρώ).

Το ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο το τελευταίο διάστημα γνωρίζει σημαντική άνοδο, καθώς οι ηλεκτρονικές αγορές έχουν γίνει μετά την πανδημία η αγαπημένη και βολική συνήθεια των Ελλήνων καταναλωτών. Χαρακτηριστικό είναι ότι, ο τζίρος του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα σημείωσε νέο ρεκόρ το 2021, φτάνοντας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ELTRUN στα 14 δισ. ευρώ.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις