Εκθέτες, ειδικοί λιανοπωλητές και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης έχουν ραντεβού στην Spielwarenmesse Digital.

Μέσω της πλατφόρμας Spielwarenmesse Digital θα πραγματοποιηθεί τελικά φέτος η μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση παιχνιδιών, Spielwarenmesse 2022. Η έκθεση λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στη Νυρεμβέργη και επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η έκθεση ήταν αρχικά προγραμματισμένη να λάβει χώρα από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου 2022 και λόγω της έκτασης και των συνεπειών της νέας μετάλλαξης Oμικρον της Covid-19, η Spielwarenmesse eG αποφάσισε η διοργάνωση να πραγματοποιηθεί, κατά το ίδιο διάστημα, ψηφιακά. Στο πλαίσιο αυτό, οι εκθέτες, οι ειδικοί λιανοπωλητές και οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης μπορούν να «συναντηθούν» στην πλατφόρμα Spielwarenmesse Digital.

«Αγωνιστήκαμε σκληρά για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τη ζωντανή εκδήλωση και λάβαμε αρχικά ισχυρή υποστήριξη από τις αγορές παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο», αναφέρει ο Christian Ulrich, Εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου της Spielwarenmesse eG. Ένας μεγάλος αριθμός προμηθευτών χωρίς διεθνή δίκτυα διανομής απηύθυνε έκκληση στους διοργανωτές ακόμη και τον Δεκέμβριο για τη συνέχιση της έκθεσης, η οποία χαρακτηρίζεται σημαντική για τις διεθνείς επιχειρήσεις, ωστόσο οι συνθήκες της πανδημίας δεν επέτρεψαν στην Spielwarenmesse eG να προχωρήσει σε δια ζώσης διοργάνωση και για τον λόγο αυτό επέλεξε τη λύση της διαδικτυακής έκθεσης.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την έκθεση παιχνιδιών Spielwarenmesse και την Spielwarenmesse Digital, αλλά και για τη συμμετοχή του στην επόμενη έκθεση, να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 6419019 καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.spielwarenmesse.de και την ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις