Τι κοινό έχουν τα φασολάκια με τα τέλη κυκλοφορίας;

Τι σχέση έχει το γάλα με τον λογαριασμό τηλεφώνου; Τι κοινό έχει το απορρυπαντικό με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου; Εάν ακόμη αναρωτιέστε, σας έχουμε την απάντηση! Μέσω του eshop των My market παραλαμβάνετε τα ψώνια σας και εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας με μία κίνηση και σε λίγα μόλις λεπτά, στην πόρτα του σπιτιού σας!

Τώρα η εξόφληση λογαριασμών γίνεται ακόμα πιο εύκολη υπόθεση, σε μερικά μόλις βήματα:

  • Ολοκληρώνετε την αγορά σας στο eshop My market
  • Παραλαμβάνετε τα ψώνια σας στον χώρο σας
  • Δίνετε τον λογαριασμό σας στον οδηγό, πληρώνετε με κάρτα, άμεσα και με ασφάλεια

Η εξόφληση οφειλών μέσα από μια λίστα 260 διαφορετικών επιλογών και υπηρεσιών που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα συναλλαγών δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο εύκολη υπόθεση! Όλες οι λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες εδώ!

Με αυτό τον τρόπο εξόφλησης λογαριασμών αποφεύγετε τον συνωστισμό και την αναμονή στις διάφορες υπηρεσίες, εξοφλείτε γρήγορα τους λογαριασμούς σας κερδίζοντας χρόνο και πάντα με ασφάλεια, αφού οι συναλλαγές γίνονται μέσω κάρτας, χωρίς να χρειάζεται να έχετε μετρητά πάνω σας.

Μπορείτε πάντα να εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας και μέσω του δικτύου των καταστημάτων My market, με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή με μετρητά καθημερινά από τις 8:00 έως τις 21:00 και Σάββατο έως τις 20:00.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις