Με κάθε 10 συναλλαγές συνολικής αξίας 500€ και άνω, σε ελληνικά e-shops με κάρτες Mastercard®, οι καταναλωτές κερδίζουν 50€.

Φέτος, τα εορταστικά δώρα και η Mastercard πάνε μαζί, καθώς όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard μπορούν να πραγματοποιήσουν κάθε γιορτινή επιθυμία, τόσο δική τους όσο και των αγαπημένων τους, μέσα από τις αγορές τους σε ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα και να κερδίσουν! Συγκεκριμένα, από 1/12/2021 και για όλο τον Δεκέμβριο, με κάθε 10 συναλλαγές που θα πραγματοποιούν οι καταναλωτές σε online αγορές με Mastercard, συνολικής αξίας 500€ και άνω, θα κερδίζουν 50€. 

Κάνε online αγορές με Mastercard και κέρδισε

Τα τελευταία χρόνια, οι online αγορές παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση, καθώς προσφέρουν ευκολία και άνεση, με όλο και περισσότερους καταναλωτές να προτιμούν τα ηλεκτρονικά καταστήματα. 

Από τα δώρα, μέχρι τα καθημερινά ψώνια για το σπίτι και το γιορτινό τραπέζι, φέτος τα Χριστούγεννα, οι κάτοχοι καρτών Mastercard πραγματοποιούν τις online αγορές τους σε ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα, εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια, απολαμβάνοντας ένα επιπλέον όφελος.

Η Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications της Mastercard, για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Στην Mastercard αναζητούμε διαρκώς τρόπους να παρέχουμε οφέλη και προνόμια στους κατόχους των καρτών μας, αναβαθμίζοντας την αγοραστική τους εμπειρία, πόσο μάλλον τη γιορτινή περίοδο, η οποία είναι συνδεδεμένη με την προσφορά δώρων στους αγαπημένους μας. Έτσι, φέτος, οι κάτοχοι καρτών Mastercard, μπορούν να επωφεληθούν, πραγματοποιώντας τις εορταστικές αγορές τους σε ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια!» 

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις