Στην πλατφόρμα θα υπάρχει η δυνατότητα να ενταχθούν όλες τις πειραϊκές επιχειρήσεις.

Μία νέα εποχή στην παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τα μέλη του εγκαινιάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, με την δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την στήριξη και προβολή των πειραϊκών επιχειρήσεων.

Πρόκειται για μια ακόμη πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου, που υλοποιείται  στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου του ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ και του Εμπορικού Συλλόγου για την υλοποίηση μιας σειράς κοινών δράσεων που θα επιτρέψουν στην πειραϊκή αγορά να ισχυροποιήσει τον μητροπολιτικό της χαρακτήρα και τη θέση της στον ελληνικό εμπορικό χάρτη. 

Η δράση ανακοινώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού & Ανάπτυξης του Δήμου Πειραιά κ. Δ. Καρύδη κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΠ στις 14/2 και έρχεται σε συνέχεια σημαντικών πρωτοβουλιών της Δημοτικής Αρχής Πειραιά για τη στήριξη της πειραϊκής αγοράς, όπως το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας, το πρόγραμμα μη επιστρεπτέας επιχορήγησης κ.ά.

Στην πλατφόρμα θα υπάρχει η δυνατότητα να ενταχθούν όλες τις πειραϊκές επιχειρήσεις -εμπορικά καταστήματα, επιχειρήσεις εστίασης, τουριστικές επιχειρήσεις κ.ά.- για να μεταβούν ταχύτερα και αποτελεσματικότερα στην ψηφιακή εποχή, να αποκτήσουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και να ανταποκριθούν καλύτερα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των πελατών τους προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Το πολύτιμο αυτό εργαλείο συνδυαστικά και με την εξέλιξη του Πειραιά σε συγκοινωνιακό κόμβο, τα έργα ζωτικής σημασίας που έχουν δρομολογηθεί από τη Δημοτική Αρχή που θα αναβαθμίσουν την εικόνα και θα ενισχύσουν τη δυναμική της πόλης, τα πολλά σημεία ιστορικού, πολιτιστικού, τουριστικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος που διαθέτει, φιλοδοξούμε ότι θα αναδείξει την τοπική μας αγορά αλλά και την πόλη μας γενικότερα σε έναν ιδιαίτερα δημοφιλή ξεχωριστό προορισμό. 

Καλούμε τους επιχειρηματίες της πόλης μας να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα και το παράθυρο ευκαιρίας που ανοίγει η πλατφόρμα και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην επίσημη έναρξή της.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις