Εκδήλωση αφιερωμένη στην προβολή των εκλεκτών κρασιών και των παραδοσιακών γεύσεων της Σαντορίνης

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στη σημαντικότερη οινοπαραγωγική περιοχής της Ελβετίας, το Καντίνι του Valais, η οινοπαραγωγική περιοχή της Σαντορίνης ήταν η πρωταγωνίστρια.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην προβολή των εκλεκτών κρασιών και των παραδοσιακών γεύσεων της Σαντορίνης και συνδιοργανώθηκε από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Βέρνη και το Μουσείο Οίνου Musée du Vin, Sierre, Valais (Musée du Vin).
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της συμμετοχής της χώρας μας -και ειδικότερα της Σαντορίνης- στην έκθεση παραδοσιακών οινοπαραγωγικών πρακτικών από όλο τον κόσμο, που φιλοξενεί το Μουσείο Οίνου από τις 8 Μαρτίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2025.
Πρόκειται για  μία ακόμη δράση εξωστρέφειας του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας Βέρνης, στο πλαίσιο των συστηματικών προσπαθειών πολυσχιδούς ανάδειξης, προβολής και προώθησης των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στην αγορά της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις