Απευθύνεται σε επαγγελματίες, ερασιτέχνες, σεφ, βοηθούς κουζίνας και λάτρεις της μαγειρικής

Ένα μοναδικό σεμινάριο, διάρκειας δύο ημερών το Σάββατο και την Κυριακή 1-2 /11 για όσους αγαπούν την ιταλική κουζίνα και θέλουν να γνωρίσουν αυθεντικές ιταλικές συνταγές, προσφέρει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες, ερασιτέχνες, σεφ, βοηθούς κουζίνας και λάτρεις της μαγειρικής οι οποίοι θα ζήσουν μια αυθεντική εμπειρία Ιταλικής γαστρονομίας  στο βιωματικό  σεμινάριο που πραγματοποιείται με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, σε σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο.

Ενότητες σεμιναρίου:

Ημέρα 1η: Φρέσκα ζυμαρικά al dente με 10 αυθεντικές ιταλικές συνταγές, όπως pasta alla gricia και alla zozzona.

Ημέρα 2η: Παραδοσιακά πιάτα με κρέας – Ossobuco alla Milanese, carpaccio di manzo και άλλες γευστικές δημιουργίες.

Εισηγητής – Giorgio Manganiello: Είναι γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας, εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της Ιταλικής κουζίνας από το 1986 και είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων Ιταλικών εστιατορίων. Πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Εστίασης της Σχολής Regione Del Veneto, διατηρεί παράλληλα Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete στον τομέα της εκπαίδευσης.

Πληροφορίες: Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου – Ικάρου & Αρχιμήδους 1 Νέα Αλικαρνασσός, τηλ. 2810-302600 από τις 08:00 έως 3:00 μ.μ. Αιτήσεις στο www.katartisi.gr

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις