Οι δηλώσεις της προέδρου του ΕΟΤ για την βράβευσή της

Βραβείο για την προσφορά της στην ελληνική ελαιοκομία αλλά και τις αποτελεσματικές δράσεις εξωστρέφειας στο πιο εμβληματικό αγαθό της ελληνικής γης, το ελαιόλαδο, απονεμήθηκε στην πρόεδρο του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, από την επιστημονική εταιρεία εγκυκλοπαιδιστών ελαιοκομίας 4Ε.

«Ως πρόεδρος του ΕΟΤ η προσπάθεια αυτή μαζί με όλους τους υπολοίπους που θα συνεργαστούμε, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για να προβληθεί και να στηριχτεί η ελιά, όλα τα παράγωγά της και σε σχέση με τον τουρισμό, σε όλο τον κόσμο. Έχουν γίνει πολλά βήματα αλλά θεωρούμε ότι αυτό που αξίζει στην ελληνική ελιά, στην ελληνική ελαιοκομία, ακόμα δεν έχει επιτευχθεί. Έχουμε πολλά που πρέπει να κάνουμε ακόμα και θα τα κάνουμε, σε συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς», είπε η ίδια.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικής ημερίδας που διοργάνωσε η 4Ε για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας ελαιοκομίας, που φέτος είναι αφιερωμένη στον ρόλο της γυναίκας, ενώ ακολούθησε στρογγυλό τραπέζι με θέμα συζήτησης «είναι το ελαιόλαδο ένα ακριβό είδος πολυτελείας;».

«Ας συνθέσουμε ξανά αυτό που λέγεται προϊόν, ανάπτυξη, πώληση, μάρκετινγκ, εμπόριο, αγορά αλλά και κυρίως καταναλωτής, πώς θα έρθει στα χέρια του ένα καλό προϊόν, που θα έχει πληρωθεί καλά ο παραγωγός του και θα βρίσκεται σε μία λογική τιμή για τους καταναλωτές».

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις